Dyson kruimeldief

Dyson is een van de bekendste merken als het om stofzuigen gaat. De kruimelzuigers van Dyson zijn ook van zeer goede kwaliteit. Hierdoor worden kruimels en stof gemakkelijk weggezogen. Dyson kruimelzuigers staan bekend dat ze zeer krachtig zijn waardoor het stofzuigen een stuk sneller gaat.  Ook voor het verwijderen van dierenharen op banken of stoelen gaat zeer gemakkelijk met de krachtige Dyson kruimeldieven.

Dyson heeft met de Dyson V7 op dit moment de beste kruimeldief van 2020. Ditp product biedt een zeer hoge zuigkracht en kan tot wel 30 minuten constant zuigen. Daarnaast biedt de V7 ook twee zuigkrachten aan en maakt de kruimeldief vergeleken met zijn concurrenten veel minder geluid.  Dit komt doordat de motor de luchtstroom reguleert, er minder turbulentie plaatsvindt en dat de Dyson V7 gemaakt is van materiaal dat trillingen op kan vangen. Ook kan je de Dyson V7 kruimeldief  30 minuten lang achter elkaar gebruiken waarbij de zuigkracht van de Dyson constant is.

De kruimelzuigers van Dyson zijn de top op the market. Wel ligt het prijskaartje van de kruimelzuigers van dit merk hoger dan die van andere aanbieders op de markt. Het is daarom goed om af te wegen of je de beste kruimeldief wil die er beschikbaar is, of liever van een goedkoper merk die niet de zuigkracht biedt die de Dyson kan bieden. De Dyson stofzuigers bieden ook enorm goede prestaties. 

Dyson Kruimeldief

Beste Dyson kruimeldieven

Er zijn veel verschillende kruimelzuigers van Dyson op de markt, Het kan daardoor lastig zijn om een keuze te maken. Daarom hebben de specialisten van Bestekruimeldief de beste kruimeldieven van Dyson in een overzicht verwerkt.

Dyson V7 trigger

Dyson V7 Trigger

De Dyson V7 Trigger is een van de meest nieuwe  modellen van Dyson. Het heeft een inhoud van 0,54L, een oploaadtijd van 210 minuten en een accuduur van wel 30 minuten. De V7 trigger is geheel zakloos en heeft een vermogen van 350W met een zuigkracht van 100W. Hiermee behoort de De Dyson V& trigger tot de beste van de markt.

Dyson V6 Top Dog

Dyson V6 Top Dog

De Dyson V6 Top Dog is de kruimeldief als je huisdieren hebt. Zoals de naam al doet vermoeden wordt deze kruimelzuiger geleverd met handige borstels zodat hondenharen verleden tijd zijn.

Dyson V6 Baby + Child

Dyson V6 Baby + Child

De Dyson V6 Baby + Child is ideaal als je kinderen hebt. Zo wordt deze Dyson geleverd met opzetstukken om stof van het matras van je kind gemakkelijk op te zuigen

Dyson V6 Trigger

Dyson V6 Trigger

Deze kruimeldief zonder zak is net als bovenstaande producten van Dyson niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook geweldige prestaties. Zo heeft deze Dyson V^ trigger een accuspanning van 21,6 volt en dat maakt het tot een van de krachtigste kruimeldieven van deze prijsklasse.

Wat vind jij van dit product?

Gemiddelde beoordeling 5 / 5. 1

Er zijn nog geen beoordelingen gegeven