Beste stofzuiger

De specialisten van bestekruimeldief.nl hebben niet alleen kennis van kruimeldieven, maar ook van stofzuigers. Zo worden maandelijks veel stofzuigers getest om jou een zo goed mogelijk advies te geven. Veel mensen vinden het namelijk lastig om een een goede stofzuiger te kiezen voor hun huishouden. Er zijn namelijk veel verschillende apparaten op de markt die verkrijgbaar zijn tegen verschillende prijzen.

Onze specialisten bekijken naar de volgende punten om te bepalen wat de beste stofzuiger:

  1. Zuigkracht
  2. Belangrijke extra aspecten (denk aan een draadloze stofzuiger, Lengte van het snoer of het geluid dat het apparaat maakt)

 

Het voordeel van een stofzuiger t.o.v een kruimeldief is dat je sneller een groter oppervlakte kan schoonmaken en een stofzuiger vaak is voorzien van wielen waardoor wat gemakkelijker gaat. Een stofzuiger wordt vaak als traditioneel gezien en werd verwacht dat minder mensen dit product zouden kopen met de komst van de steelstofzuigers en de kruimeldief.  Uiteindelijk bleek dit niet het geval te zijn en is in nagenoeg alle huishoudens nog steeds een stofzuiger te vinden.

Tijdens het testen van de stofzuigers worden alle merken meegenomen. Van de bekende Dyson of Philips stofzuigers, tot het eigen merk van Blokker. Hierdoor kunnen onze specialisten jou het beste advies geven. Wil jij meer weten over een bepaald merk? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een goede stofzuiger?

Een goede stofzuiger kenmerkt zich door een goede zuigkracht, is niet te zwaar en gaat meerdere jaren mee. Veel mensen kiezen een stofzuiger en kijken ze niet naar de specifieke kenmerken of prestaties. Hierdoor wordt er al snel een miskoop gedaan en staan ze binnen de kortste keren voor de deur van een elektronica winkel.  Om te helpen bij het vinden van een goede stofzuiger hebben we de beste hieronder in een overzicht gezet.

Dyson V11 Absolute Extra Pro snoerloze stofzuiger blauw

Dyson V11 Absolute Pro

De Dyson V11 Steelstofzuiger is de beste stofzuiger van dit moment. Dyson staat bekend om zeer goede kwaliteit en dit is ook terug te zien in de Dyson V11 met een geweldige zuigkracht

Dyson V8 Absolute Pro

Dyson V8 Absolute Pro

Een stofzuiger dat zeker niet mag ontbreken tussen de lijst van beste stofzuigers is de Dyson V8 Absolute Pro. Deze Dyson stofzuiger is voorzien van de nieuwste Dyson Technologie en heeft tot wel 2 uur constante zuigkracht

Philips SpeedPro Max Aqua

Philips SpeedPro Max Aqua

Draadloze steelstofzuiger waarmee je 80 minuten achter elkaar constant kan stofzuigen. Een van de beste prestaties van alle steelstofzuigers op de markt.

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro

Dyson Big Ball Allergy 2

Dyson Big Ball Allergy 2

Bosch In'genius BGL8X329

Bosch In'genius BGL8X329

De Bosch In'Genius mag ook zeker niet ontbreken in de lijst met beste stofzuigers. Deze stofzuiger met zak biedt geweldige prestaties. Denk aan een tot wel 15m lange actieradius en is geschikt voor mensen die allergieën hebben. Dit komt door de Hepa-13 Filter

Dyson V10 Animal

Dyson V10 Animal

Dyson V10 Animal is een van de beste steelstofzuigers van dit moment. Deze stofzuiger van Dyson is snoerloos, maar doet met zijn zuigkracht niet onder voor stofzuigers met snoer.

Philips PowerPro Compact FC9330/0

Philips PowerPro Compact FC9330/0

Philips is een merk dat uitstekende prestaties levert met zijn stofzuigers. De Philiops Powerpro is daar een goed voorbeeld van. Deze stofzuiger zonder zak is daarom zeker een goed alternatief voor de bovenstaande stofzuigers voor mensen met een lager budget.

Wat vind jij van dit product?

Gemiddelde beoordeling 5 / 5. 1

Er zijn nog geen beoordelingen gegeven